Täname “Jõuluootuse” kogu pere päeva abilisi ja meeskonda 3.12.2017

Täname “Jõuluootuse” kogu pere päeva abilisi ja meeskonda 3.12.2017

Imeilusa kuusepuu Kuusalu rahvamajale annetasid:

Helena, Mikk Matthias, Katre ja Martin Matti talust Suru külast. Aitäh perekond Karu-Vahtras! Kaunist jõuluaega neile!

Aitäh „Jõuluootuse“ kogu pere päeva abilistele ja toetajatele:

Kuusalu lasteaed Jussike õpetajad Anu Rindesalu ja Maris Lilleväli. Kiiu lasteaed Kiigepõnn õpetajad Kätlin Sepp, Agnit Lees, Helena Hage. Kuusalu noortekeskuste töötubades: fotonurgas Oskar Paiste, Mattias Idavain, Monika Soosaar , piparkoogitoas abiks Egle Privoi , Mona-Britt Randes, Eliisa-Beth Kerro, Andreas Idavain,  näomaalingutes Sandra Kubi, Klaara Saar, Rita Kerro, Annemai Jõgi, Kristiina Šatski, juhendajad Heleri Paiste, Krista Allik.  Päkapiku kohviku meeskond: Elina Parve, Carmen Tiinas, Georg Kuusk, Mariliis Sinivee. Ene Riiberg. Kuusalu kodutütreid esindanud meeskond: Margit-Karmen Reinvelt, Kristiina-Raivi Vilepaju,  Eliise-Mariin Allik,  Birte Lees,  Roland Vilepaju,  Alissa-Mirell Reinvelt,  Marion-Kirkeli Reinvelt,  Haldi-Viloone Allik,  Andree-Vilmar Reivelt,  Siim Kurg. Lego töötoa meeskond, ürituse Legopäev korraldajad Triin ja Mangus Põllmaa.

Maie Kaskla, Ulve Märtson, Eneli Sepp, Andreas Puusepp, Silva Sisa, Eelika Krasmus, Liina Märtson, Kaisa Sömer, Tõnu Idavain.

T.S. T tantsutrupp juhendaja Tiiu Kass, tantsijad: Kadi Mae, Sandra Lipp, Amanda Praks, Ruta Käärst, Gerry- Gerte Lees, Liisa Loopere, Birgitta Martinson, Lisandra Kass, Saara Reemets, Kertu Reemets, Anni Arro, Elis Vahtras, Liisa Pärna, Paula Plakk, Matilde Adele Vatunen, Brittel Dorbek, Marili Kekki, Lisandra Valge, Agnes Agathe Treufeld, Iris Trei, Ida Miretl Lepik, Meeri Ann Salm, Hanna – Maria Tõnison, Vanessa Peensalu. „Kehra Nukk“ näitetrupp nukuetenduse „ Valge muinasjutt“ esietenduse eest! Perepäeva toetas Kuusalu vallavalitsus.

Veljo Tormise Kultuuriselts MTÜ

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga