Kolga-Kuusalu kammerkoor 30 CD plaat ” Ma laulan suust ja südamest”

Kolga-Kuusalu kammerkoor 30 CD plaat

” Ma laulan suust ja südamest”

Kolga-Kuusalu kammerkoor salvestas autoriplaadi 30 juubeli tähistamise puhuks.  Plaadi pealkirjaga “Ma laulan suust ja südamest” salvestas toonmeister Tanel Klesment, plaadikujunduse tegi Kristin Kalamees ja produtsent on Aleksander Skolimowski. Plaadi väljaandja on Veljo Tormise Kultuuriselts MTÜ ja kõik plaadiga seotud õigused kuuluvad kultuuriseltsile.

Plaat on müügil hinnaga 7 eurot Kuusalu rahvamajas

Info tel:53338379 Ulvi Rand kuusalu.rahvamaja@tormis.ee

Soovi korral saadame plaadi ka pakiautomaati, mille korral lisandub hinnale plaadisaatmise kulu.

Plaadi väljaandmist toetasid:

Eesti Kultuurkapital, Kuusalu Vallavalitsus, Kuusalu Püha Laurentsiuse Kiriku Kogudus, Gurmee Catering, Kolga Arendus MTÜ, Andres Heinver, Coop Harju, Kiiu Soon OÜ, Baltic Bison, Floorin Põrandad, Lincona Põrandakeskus, Hinnu Seafarm, Ulve ja Kalmer Märtson, Anne Arras, Andra Väinsar,

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga